beats by dre cheap

Braća B

Dječake smo razdvojili upisavši ih u dva različita vrtića, kako bi svako imao svoj prostor dokazivanja, svoje društvo, ali najviše da Ekrem prestane oponašati Davuda i da ne vidi kako Davud odlazi ranije na časove. Psiholozi su bili zadivljeni našom samoinicijativnom odlukom, a mi smo se zarad dobra naših čeljadi, slomili letajući po jednog i drugog. Da smo u godini razdvojenosti djece, nešto postigli s tim razdvajanjem NISMO. Zato i pišemo blogg da ne ginete na našim greškama i ne komplikujete sebi život samopametovanjem i ovakvim nakaradnim odlukama.

Asistentica koja je sedmično dolazila u vrtić koji pohađa Davud, skrenula nam je pažnju da zbog velike grupe djece, vrtić za Davuda više nije stimulativno mjesto, što smo i sami primjetili na djetetu, pa je na našu molbu napisala lijepu opservaciju koja je postirana u postu ispod "Davud u očima stručnjaka".

Zbog velikih predškolskih priprema nismo odustali od vrtića. Pronašli smo novi koji ima sistemsko rješenje, individualan program za svako djete, tačno određen broj djece na jednog odgajatelja, standarde, praksu, pravila ponašanja za roditelje i djecu, školovan i obučen kadar koji se stalno nadograđuje novim znanjem, a oduševljeni su što će i kroz Davuda imati iskustvo više, znanje više i kontakte sa Davudovim stručnim timom. Takvu idilu poželjeli smo i za Ekrema pa sada braća B tabanaju zajedno u kuću koja će uveliko obilježiti njihovo djetinjstvo. Više o novom vrtiću u slijedećem postu.

Mami Almi i Dunji zahvaljujemo na linku.

http://www.artrea.com.hr/index.html

 

Dnevnik posebnih
http://roditelji.blogger.ba
25/04/2013 14:55