beats by dre cheap

roditeljski sastanak

U novom vrtiću imamo individualne roditeljske sastanke da bude pošteđeni informacija o drugoj djeci i prepucavanaj među roditeljima moj mali tvog malog i sl....

Za Ekrema je trajao punih sat vremena u kojem smo razmjenivali podatke kako radi kući, kako radi u vrtiću, te kako da sinhronizujemo radove kući i vrtiću. kako će raditi učiteljice, kako će raditi roditelji, kad će spavati, kad će jesti, šta će jesti.

Generalski pristup koji babi  i ja imamo prema djeci (nedastatak vremena, pa ono što ga posvećujemo djeci je rad, red i disciplina) moramo mjenjati na način da djeci dajemo mogučnost izbora počevši od doručka (da biraju vrstu pahuljica koje jedu ili namaze koje mažu-unaprijed znam odgovor i zato mama general presjeca i kaže ovo je sve što možeš doručkovati-pedagogije ni u malom prstu nemam) da biraju majicu koju oblače za vrtić ( prva s reda ispeglana, sve su čiste i pamučne, ali eto neka biraju) da sami pakuju svoj ruksak za vrtić (blago meni) kako bi pojačali svjest o sebi i svojim potrebama i jačali odogovornost prema sebi.

Dakle veliko naoružanje sabura uz preporuku da se babi i mama razdvajaju sa djecom uz individualne aktivnosti za svakog od njih.

Dnevnik posebnih
http://roditelji.blogger.ba
18/06/2013 14:27